Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Felhasználó!

Karbantartás miatt az ASP E-önkormányzat portál szolgáltatásaiban 2020.11.27-én 17:00 órától - 2020.11.27 20:00 óráig szolgáltatás kiesések várhatóak.

Kérjük a fentiek figyelembevételét az elektronikus ügyintézés során!

Szíves megértését köszönjük.

Az NKM Energia Zrt. villamos energia egyetemes szolgáltatói e-ügyintézési szakrendszerében karbantartás lesz az alábbi időintervallumban:

2020.11.28. (szombat) 15:00-24:00

A leállás miatti tájékoztatók közzétételének helye:
https://www.nkmenergia.hu/aram/pages/aloldal.jsp?id=5155495

MORZSÁK

TARTALOM:eDemokrácia - szolgáltatások

 A kormányzati portál e-demokrácia oldalainak célja az,

Az "eDemokrácia a közigazgatási intézményekben" rovat cikkeinek oldalán az állami, önkormányzati és uniós közintézmények által nyújtott e-demokratikus szolgáltatások érhetők el.

A "Jogszabály-tervezetek a minisztériumokban" című cikk sorolja fel a minisztériumok jogszabály-előkészítéssel foglalkozó honlapoldalainak elérhetőségeit.


Az e-demokrácia olyan szolgáltatás-együttes, amely az információs technológia segítségével ad lehetőséget az egyéneknek, a közösségeknek és az intézményeknek az információcseréhez, az ügyintézéshez és a közös cselekvéshez, s amelynek használatával nemcsak a közösség hat az egyénre, hanem a közösség bármely tagja is hatást gyakorolhat a közösségre, egyforma technikai és eljárási feltételek mellett.

Az e-demokrácia szolgáltatásokon belül:

  • az e-részvétel teszi lehetővé, hogy az egyének és közösségeik tájékozódjanak az ügyintézési és közhatalmi folyamatokról, ehhez kötődően kommunikáljanak egymással és a közhatalmi intézményekkel; s hogy formálják a közvéleményt;
  • az e-döntés pedig az a közös tevékenység, amellyel az egyének és közösségeik lehetőséget kapnak a társadalom működését befolyásoló akaratnyilvánításra.

Ügyintézés Icon eDemokrácia - szolgáltatások rovat cikkei

?