Portál Navigáció


Portál al-navigáció


Tisztelt Felhasználó!

A Földhivatal Online rendszerben 2020. szeptember 4-én pénteken 17:00 és 23:00 között karbantartást végzünk. Ezen időszak alatt a Földhivatal Online szolgáltatást a még nem regisztrált felhasználók nem vehetik igénybe. A karbantartás ideje alatt az új felhasználók regisztrációja, valamint a személyes adatok megadása, módosítása szünetel.

Kérjük a fentiek figyelembevételét! Szíves megértését köszönjük.

Tisztelt Felhasználók!

Értesítjük Önöket, hogy az NKM Energia Zrt. villamos energia és földgáz egyetemes szolgáltatói e-ügyintézést biztosító szakrendszereiben tervezett karbantartás miatt üzemszünet lesz, 2020.09.13. 18:15 és 19:15 (földgáz) között; 2020.09.13. 10:00 és 12:00 (áram) között; 2020.09.18. 18:00 és 2020.09.19 01:00 (földgáz és áram) között; 2020.09.19. 22:00 és 2020.09.20. 05:00 (földgáz és áram) között.

Ezen időszakokban az NKM ENERGIA ZRT. VILLAMOS ENERGIA EGYETEMES SZOLGÁLTATÓI E-ÜGYINTÉZÉS ügyleírásban, illetve a NKM ENERGIA ZRT. FÖLDGÁZ EGYETEMES SZOLGÁLTATÁSI E-ÜGYINTÉZÉSE ügyleírásban lévő linkről nem lesz lehetséges az ügyfeleknek az ügyintézés.

MORZSÁK

TARTALOM:eDemokrácia - szolgáltatások

 A kormányzati portál e-demokrácia oldalainak célja az,

Az "eDemokrácia a közigazgatási intézményekben" rovat cikkeinek oldalán az állami, önkormányzati és uniós közintézmények által nyújtott e-demokratikus szolgáltatások érhetők el.

A "Jogszabály-tervezetek a minisztériumokban" című cikk sorolja fel a minisztériumok jogszabály-előkészítéssel foglalkozó honlapoldalainak elérhetőségeit.


Az e-demokrácia olyan szolgáltatás-együttes, amely az információs technológia segítségével ad lehetőséget az egyéneknek, a közösségeknek és az intézményeknek az információcseréhez, az ügyintézéshez és a közös cselekvéshez, s amelynek használatával nemcsak a közösség hat az egyénre, hanem a közösség bármely tagja is hatást gyakorolhat a közösségre, egyforma technikai és eljárási feltételek mellett.

Az e-demokrácia szolgáltatásokon belül:

  • az e-részvétel teszi lehetővé, hogy az egyének és közösségeik tájékozódjanak az ügyintézési és közhatalmi folyamatokról, ehhez kötődően kommunikáljanak egymással és a közhatalmi intézményekkel; s hogy formálják a közvéleményt;
  • az e-döntés pedig az a közös tevékenység, amellyel az egyének és közösségeik lehetőséget kapnak a társadalom működését befolyásoló akaratnyilvánításra.

Ügyintézés Icon eDemokrácia - szolgáltatások rovat cikkei

?